Kantarellsnittar med Activekocken

ActiveMorron

2018-09-07

Kantarellsnittar med Activekocken

KANTARELLSNITTAR – SMÖRSTEKT SURDEGSBAGUETTE MED KANTARELLER, FETAOST & TIMJAN

Ca 10 snittar, 10 min

1 surdegsbaguette, snett skuren i snygga snittar
50 g smör
500 g kantareller
50 g fetaost
Balsamicosirap el pistageolja, att ringla över

färsk timjan att dekorera med

Gör så här
1. Rengör kantarellerna
2. Slunga kantarellerna i stekpannan med smör, salt & nymalen svartpeppar.
3. Stek surdegssnittarna i smör tills krispigt gyllene.
4. Lägg surdegssnittarna på ett fat, lägg på kantareller och smula över fetaost. Ringla över lite balsamicosirap alt pistageolja och dekorera med färsk timjan.

 

Tillbaka

Tappade uppkopplingen