Våra Tjänster

Radioreklam
Vi erbjuder radioreklam med helhetslösning för dig och ditt företag eller förening som vill nå ut till Sydöstra Skåne. Vi är med dig från första idé till färdig jingel i radion. Med egna producenter på plats skapar vi reklam utformat efter era behov.

Voice Over
Behöver du eller ditt företag eller förening hjälp med att lägga snyggt ljud på era filmer för sociala medier, då har vi lösningen för er. Våra producenter hjälper er med inspelning och inläsning av informationstexter eller annat till era filmer till sociala medier för ett proffsigt och tydligt resultat.

Podcast
Om du eller ditt företag eller förening önskar spela in en egen podcast har vi den tekniska lösningen för detta. Vi bistår med teknik och expertis samt efterarbete för att ni ska få önskat resultat till er podcast

Ljudböcker
Vi erbjuder även teknisk hjälp vid inläsning av ljudböcker. Med våra producenter på plats får er inläsare allt stöd som behövs för att få fram ett lyckat resultat.

Telefonsvarare
Vill ditt företag ha en tydlig och professionell röst samt inspelning till er telefonsvarare så kan vi hjälpa er med detta. All inspelning sker hos oss, som därefter behandlas och levereras till er.

Turism
Vill ni ha hjälp med förinspelad information till guidade turer eller liknande kan vi hjälpa er med detta. Vi hjälper er med inläsning och inspelning samt efterarbete för att ni ska få ett så bra och proffsigt resultat som möjligt.

Ljud
All övrig inspelning, bearbetning eller liknande kan vi hjälpa till med. Vi är öppna för era idéer och anpassar oss efter just ert projekt.

 

För mer information kontakta oss på 0411-557480 eller maila till:reklam@radioactive.se

Tappade uppkopplingen