Radioreklam

Radio Active hörs över sydöstra Skåne. Vår målgrupp är jämt fördelad mellan kvinnor och män i åldern 30-60 år, vilket gör att vi når en köpstark målgrupp.

Radio Active finns med dig överallt
Till skillnad från många andra mediekanaler så når radion ut till sina lyssnare under hela dagen. Radion hörs på arbetsplatsen, i hemmet, i bilen, under träningen osv. Detta gör att Ditt budskap når din målgrupp fler gånger under dagen. På så sätt blir det mycket mer kostnadseffektivt med radioreklam.

Möjligheter och flexibilitet
Förutom traditionell radioreklam erbjuder vi också möjligheten att annonsera på vår hemsida och i vår app, samt att sponsra enskilda program och programpunkter.

Sagt om reklam i RadioActive

 

"RadioActive har varit en bra samarbetspartners till oss på STS. Vill man nå ut lokalt och på en marknad där många lyssnar finns det ingen tvekan att radioreklam ger effekt. Eftersom allt fler kunder har blivit nyfikna på oss genom deras tjänster har vi valt att fortsätta vårt framgångsrika samarbete. Att man alltid får bra service är ett ännu större plus"
- Filip Måbring, STS Trafikskola AB Sjöbo Ystad

 

”Det är väldigt smidigt att göra reklam på Radio Active. Vi får hjälp hela vägen fram till färdig reklamslinga och de är alltid villiga att hjälpa till med förändringar in i det sista. Radioreklamen är absolut den reklamen som kommenteras mest av våra kunder!”
- Markus Jonasson, Simrishamns modehus 1910

 

”Vi har annonserat mycket hos Radio Active under åren och gjort oss kända som Nisse och Krisse och du farsan har vi glömt något? Jag tycker att det gett firman och oss mycket glädje under åren”
- Christian Nilsson, Flugger färg CN Färgcenter

 

”Vi har alltid känt att vi har haft en bra dialog tillsammans med Radio Active, bra bemötande, flexibilitet och framförallt Ert glädjefulla och positiva sätt. Vi ser framemot ett fortsatt bra samarbete.”
- Lollo & Lotte, Hälsolinjen Tomelilla

Säljare

Jonas LundströmFörsäljningsansvarigTel: 0411-55 74 88

Jonas.Lundstrom@radioactive.se

Täckningskarta

Tappade uppkopplingen