Radioreklam

Radio Active är lokal radio på riktigt. Vi har funnits sedan 1995 och sänder över sydöstra Skåne, där vi för många är den självklara radiokanalen. Vår målgrupp är ganska jämt fördelade från 19 – 64 år med en aning övervikt på de i åldern 35-64 år. Det gör att vi når en bred och köpstark målgrupp.

Annonsera lokalt och nå ut lokalt
Lokal Radio med lokal förankring är det självklara valet för många lyssnare inom vår region och det borgar för att Ert budskap når ut till rätt kunder. Med vår Activepatrull finns vi ofta på fältet där det händer. Vi sänder från te x konserter, idrottsevenemang och andra intressanta händelser inom vårt närområde. Vi både syns, hörs och sänder live ute på fältet.

Radio, vinnare på reklammarknaden
Under 2016 såldes det radioreklam i Sverige för 840 miljoner kronor. Det är hela 11% mer än under 2015. Totalt växte reklammarknaden med 6 % medan radion ökade med 11,3%.  Radions tillväxt är med andra ord nästan dubbelt så stor som den totala marknaden.
Källa IRM (Institutet för reklam och mediestatistik)

Till skillnad från många andra mediekanaler så når radion ut till sina lyssnare under hela dagen. Radion hörs på arbetsplatsen, i hemmet, i bilen och under träningen bland mycket annat. Detta gör att Ditt budskap kan nå din målgrupp fler gånger och vid rätt tillfällen. På så sätt blir det mycket mer kostnadseffektivt med radioreklam.

Möjligheter och flexibilitet
Förutom traditionell radioreklam erbjuder vi också möjligheter att annonsera på vår hemsida och att sponsra enskilda program eller evenemang som vi anordnar. Har du egna idéer så lyssnar vi gärna och kommer med en lösning som passar just dig och dina önskemål.
 

Sagt om reklam i RadioActive

”Användandet av Radio Active är väldigt smidigt. Säljarna är lätta att ha att göra med, snabba lösningar från idé till att jingeln är i sändning går på nolltid. Dessutom får man snabb feedback om budskapet nått fram då både kunder och vänner ofta kommenterar det som sägs på radion. Känslan är att alla har hört en när man kör en jingel.”
- Lars Falk Säljare, Lundgrens bil Ystad

 

"RadioActive har varit en bra samarbetspartners till oss på STS. Vill man nå ut lokalt och på en marknad där många lyssnar finns det ingen tvekan att radioreklam ger effekt. Eftersom allt fler kunder har blivit nyfikna på oss genom deras tjänster har vi valt att fortsätta vårt framgångsrika samarbete. Att man alltid får bra service är ett ännu större plus"
- Filip Måbring, STS Trafikskola AB Sjöbo Ystad

 

”Det är väldigt smidigt att göra reklam på Radio Active. Vi får hjälp hela vägen fram till färdig reklamslinga och de är alltid villiga att hjälpa till med förändringar in i det sista. Radioreklamen är absolut den reklamen som kommenteras mest av våra kunder!”
- Markus Jonasson, Simrishamns modehus 1910

 

”Vi har annonserat mycket hos Radio Active under åren och gjort oss kända som Nisse och Krisse och du farsan har vi glömt något? Jag tycker att det gett firman och oss mycket glädje under åren”
- Christian Nilsson, Flugger färg CN Färgcenter

 

”Vi har alltid känt att vi har haft en bra dialog tillsammans med Radio Active, bra bemötande, flexibilitet och framförallt Ert glädjefulla och positiva sätt. Vi ser framemot ett fortsatt bra samarbete.”
- Lollo & Lotte, Hälsolinjen Tomelilla

 

Säljare

Anders JönssonSälj / MarknadschefTel: 0411 - 55 74 84Mobil: 0707 - 10 74 94

Skicka e-post

Håkan PerssonInnesälj / AdminTel: 0411 - 55 74 97

Skicka e-post

Jonas LundströmMediasäljareTel: 0411 - 55 74 88Mobil: 0707 - 10 74 86

Skicka e-post

Tappade uppkopplingen